Din seria lucrurilor uber-cool pe care cei de la Airbnb ni le (mai) oferă, ajungem la Airbnb animal experiences. Adică cam așa:

Descoperă povești gastronomice prin abonare la newsletterul
UMAMI Moments

Momentan, sunt 1.000 de experiențe co-găzduite de peste 300 de specii de animale și îngrijitorii lor.

Ce experiențe poți încerca? De exemplu, paddling cu un câine corgi, paddling cu pinguini, să ai grijă de un stup de albine, să faci o tură cu skateboardul cu un bulldog care-i campion la treaba asta, sau experiențe mult mai emoționante – cum ar fi să plimbi un animal salvat de un adăpost de animale, terapie cu alpaca, sau pur și simplu să scarpini niște văcuțe.

Povestea cu Airbnb animal experiences vine să completeze inițiativele World Animal Protection – și promit să aibă super grijă de animale – semnalând că nu e deloc în regulă să te pupi cu delfinii sau să călărești un elefant.

Apreciez și salut această inițiativă, mai ales că știu cât de terapeutic este să te joci cu un animal, atât timp cât nu-i lezezi dreptul la libertate. Și mai știu cât de încântată sunt eu de tot felul de experiențe – deși recunosc că până acum, n-am încercat niciun Airbnb experience. Însă cred foarte tare că această poveste turistică ne face mai umani și ne apropie mai mult de localnici.

Foto: Airbnb official website

 

2 Comments

Write A Comment