Idei roșcate

Idei roșcate de Oana Vasiliu

Pinterest LinkedIn Tumblr

Idei roșcate

Descoperă povești gastronomice prin abonare la newsletterul
UMAMI Moments

Când nu scriu pe Facebook ce mi s-a întâmplat peste zi și nu semnez rubrica culturală din Business Review, sunt un (mic) explorator în căutare de oameni, locuri, bunătăți, tradiții și în general tot ce-i frumos și mă face să zâmbesc. Mai cred despre mine că sunt suficient de norocoasă încât viața mă duce mereu în locuri potrivite cu oameni potriviți și mă transformă zi de zi într-o versiune mai bună a ceea ce am fost eu ieri. Mă bucur de fiecare zi și trăiesc poate prea mult după dictonul carpe diem.

Când eram mică îmi doream să fiu musafir, fascinată fiind de niște ritualuri care mi-au rămas foarte vii în amintiri. N-am ajuns prea departe de visul meu, sunt de profesie jurnalist, jobul meu fiind o “locuire” temporară cu subiectul despre care scriu datorită documentării pe care mi-o impun să o fac pentru fiecare subiect. Din când în când, mai depășesc limitele și trec și în alte zone ale comunicării, dar nimic nu mă face mai fericită decât o poveste spusă de un interlocutor pasionat de ceea ce face.

Cred foarte tare în puterea educației, de aceea sunt destul de activă în câteva ONG-uri care ajută la schimbarea mentalităților și la transformarea României într-o țară mai bună.

Ce-i cu www.ideiroscate.ro?

Oana Vasiliu avea nevoie de un loc de joacă doar al ei, unde ideile ei să-și găsească o altă bucățică de internet. Mai departe, vom vedea.

De ce idei roșcate?

Idei roșcate a apărut într-o seară, la un vin, cu niște prieteni cu care povesteam despre jurnalism și alți demoni. Mi-a plăcut cum suna, așadar mi l-am asumat. Folosesc #ideiroșcate de câte ori îmi vine vreo idee de articol, analiză, reportaj, interviu, care ar putea să fie interesant/ă pentru publicul care încă mai consumă mass-media.

Cum mă găsești?

Sunt destul de social media friendly, însă un email e mereu binevenit. Folosește cu încredere oana@ideiroscate.ro

Sharing is caring:

Write A Comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial