Brânză, șampanie, coniac, quiche, coq au vin, boeuf bourguignon, soufflé, ratatouille și lista probabil poate continua la nesfârșit, Franța având una dintre cele mai complete și complexe bucătării din lume, delicii franțuzești pentru toate gusturile. Cum astăzi celebrăm Ziua Franței, Oana a pregătit un rețetar extraordinar. Ușor și simplu de făcut, exact cum ne-a obișnuit.

Descoperă povești gastronomice prin abonare la newsletterul
UMAMI Moments

Din meniu:

  • Croque Monsieur

  • Tapenade

  • Supa de ceapa

  • Gougères

  • Quiche cu ceapa caramelizata si branza Roquefort

  • Flammekueche/ Tarta alsaciana, pentru cei care vor să înlocuiască pizza din când în când

  • Pui provensal

  • Parfait cu ciocolată albă și fructe de pădure

  • Crème caramel

  • Tarta “Tatin”

Rețetele integral le răsfoiți mai jos sau le puteți downloada de aici: Copy of DELIS DE SEZON_FRANTA

[real3dflipbook id=’7′]

Delis de sezon devine o rubrică permanentă cu rețete grafice bazată pe sezonalitatea ingredientelor principale. Rețetele sunt selectate și testate de Oana Turca de la Oana’s Delis.

Delis al lunii mai: căpșuni, flori de salcâm

Delis al lunii iunie: cireșe, zucchini

Delis al lunii iulie: regal american

Write A Comment