Anul trecut povesteam online despre cât de faină este muzica la pickup. Între timp, colecția de viniluri a crescut – nu neapărat simțitor, dar suficient cât să mă bucur de fidelitatea sunetului la mine acasă. Și-i grozav, vă spun.

Descoperă povești gastronomice prin abonare la newsletterul
UMAMI Moments

Cu ce plec din 2017? Cu iubiri din adolescență și descoperiri recente, precum și o serie de concerte la care vreau să iau parte.

Is this the life we really want? Nu se putea altfel decât cu minunatul Roger Waters în topul listei de 2017. Roger Waters concertează în Europa în prima jumătate a lui 2018, așadar sigur ne revedem pe undeva. Lista cu zilele și locațiile de concerte este aici.

Alex Turner. Deși n-a mai scos niciun album/ nicio melodie, îmi rămâne în top favoriți – după băieții de la Pink Floyd, desigur. BBC scria zilele trecute că Arctic Monkeys o să scoată un album nou în 2018, om trăi și om vedea.

Katie Melua. Pentru că are un extraordinar timbru vocal. Ea urmează să aibă o serie de concerte în a doua jumătate a lui 2018.

Mumford&Sons. Băieții ăștia sunt așa … cumva. Momentan concertează în SUA, dar vin ei și în Europa 🙂

Jaymes Young. Dumnealui este new entry și îmi place. E mai dance stilul lui căci n-am tot timpul dispoziție de balade.

Alex Lahey. Pentru că rock&roll. Pentru că sună foarte bine. Și pentru că este australiancă.

Sia. Pentru că vocea ei este piele de găină. Iar Snowman este … adorabil, ca întreg albumul de Crăciun.

Kodaline. Căci băieți irlandezi. Sper că măcar un festival românesc să-i aducă în România vara asta 🙂

Desigur că lista nu-i completă și că reflectă preferințele muzicale din ultimele trei luni. Dar zău că-i greu să faci un top din tot anul 2017.

 

 

 

Write A Comment