Am transformat un gând care mă frământa de ceva vreme într-o idee roșcată și am început un newsletter care are legătură cu poveștile gastronomice de peste tot din lume, UMAMI Moments.
Umami moments este o altă idee roșcată coaptă de mai bine de un an, pe care mi-o imaginez ca o cămară de tip zestre culinară, unde se adună bunătăți, secrete și stocuri de produse, pentru orice moment sau eveniment.
Descoperă povești gastronomice prin abonare la newsletterul
UMAMI Moments
Bine ați venit! Vă poftesc la masa virtuală a poveștilor gastronomice Umami moments, un newsletter despre food & drinks & many more.
Primul newsletter a plecat spre abonați pe 18 august 2022, iar în meniu au fost următoarele subiecte:
- Japanese coffee spa
- brânza de burduf de la Ferma Cățean care a primit Steaua de Aur Great Taste Awards
- povești gastronomice din Rodos
- noua reclamă de la Barilla
- lista de locuri cu înghețată delicioasă din București
- câinii special dresați pentru a descoperi glutenul dintr-o farfurie
- The Grape Fairy, prietena mea care călătorește prin lume (și) pentru a descoperi diferite crame
- FOMO de evenimente culinare în București și în România
- câteva lucruri despre sustenabilitate
- cursul degustătorilor autorizați de ulei de măsline
- jurnalul culinar al Mariei Cantili Golescu
- o poveste despre Dali și cum l-a inspirat brânza Camembert.
Toate poveștile gastronomice le găsiți aici.
