Inside my box

Inside my box: Ce e cu adevărat important pentru tine?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Unele întrebări apar pur și simplu când te aștepți mai puțin. Și te fac să zâmbești, apoi să cauți un răspuns. Doar că nu-i chiar atât de simplu. E ușor incomod să stai sub propria-ți lupă și să te întrebi lucruri care ar putea să trezească alte gânduri. Dar câteodată e musai să o faci. Și te întrebi: ce e cu adevărat important pentru tine?

Sunt pe un ponton, la malul unui lac și dacă ridic capul din monitor văd o pădure verde. Pe fundal se aude un chillout potrivit cu vremea – afară stă să plouă. Mă uit la luciul perfect al apei și mă tot întreb când am reușit să potrivesc lucrurile ca să îmi permit să-mi mut biroul pe malul unui lac. Da, sunt unul dintre norocoși, și chiar recunosc asta.

Lucrurile sunt atât de importante cât îți dorești tu să fie. Pare simplu, dar nu e. Ochii văd, uneori inima cere, alteori cere raționalul. Și acolo, pe undeva, ar trebui să se cearnă lucrurile importante de cele mai puțin importante. Iar în conversația asta eu cu mine și cu pagina de blog, mi-am amintit că nu cu mult timp în urmă, om drag mie mi-a arătat o parte din corespondența lui cu iubita sa. Iar din toate lucrurile pe care le-am citit, nu foarte mult, nici prea multe intimități, este ceva ce mi-a rămas pe retină:

E o linie foarte subțire între aproape de mine și prea aproape.

Da, în anul de grație 2018, există oameni – prieteni de-ai mei, care își exprimă sentimentele în scris prin scrisori. Nici măcar nu-mi amintesc când am scris ultima dată “dragul meu” sau dacă am scris vreodată. Însă am avut așa o bucurie când am citit. Iar aceeași bucurie o simt și acum. Așa am aflat și unul dintre răspunsuri. Pentru mine, cu adevărat important este să pot să mă bucur alături de prietenii mei de bucuria lor. Ceea ce vă doresc și vouă, mai ales în era socialului dus la extrem. Apropo de asta, vă rog să citiți la Dana Gonț despre ai trăit cât ai postat.

*Inside my box este proiectul prin care vorbesc public despre sentimente, trăiri, emoții. Am mai scris despre plânsul de fericire, încrederea în mine, răbdare , depresie  și cum am învățat să recunosc că nu știu printre altele.

 

Sharing is caring:

Write A Comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial