Loc: Dialogue

Descoperă povești gastronomice prin abonare la newsletterul
UMAMI Moments

Deschidere: iunie 2019

Adresă: Strada Izvor 2-4, etajul 4

Food: bar

Facebook: Dialogue Social Bar

Instagram: @dialoguesocialbar

Se prea pare că Bucureștiul începe să aibă din ce în ce mai multe rooftops – iar cel de pe clădirea Palatului Parlamentului este cu adevărat impresionant: Dialogue Social Bar. Desigur, the view nu este extraordinar – în față tronează Catedrala Mântuirii Neamului, însă dacă poți trece peste acest detaliu – Bucureștiul este chiar frumos. Iar apusul peste cartiere este un must-see, aș zice, mai ales că la Dialogue este mereu muzică bună. Eu am tot lucrat în iarnă din cealaltă locație a lor din Hristro Botev.

Însă partea cea mai faină acum urmează: vii la Dialogue, însă până ajungi la etajul 4, te poți bucura de galeriile de artă contemporană ale MNAC – un deliciu vizual, mai ales dacă ești pasionat de artă. Și se anunță niscavai petreceri interesante acolo, așadar zic să-i urmăriți pe canalele de social media, you never know ce descoperiri muzicalo-bahice găsești.

Cel mai bonus: e parcare generoasă chiar în fața clădirii, dacă vorbești frumos cu paznicii, te lasă să intrii.

BucurEȘTI savuros devine o nouă rubrică a ideilor roșcate, o încercare bahico-gastronomică de a povesti despre locurile recent deschise în orașul-capitală pe care îl consider acasă. Așadar dacă sunteți în căutare de locuri noi în București, restaurante noi, experiențe culinare sau pur și simplu sunteți curioși de ce se mai întâmplă prin oraș … this is the place to be.

Photo credit: Dialogue Social Bar

Write A Comment