Sunt câteva sărbători importante din străinătate peste care nu poți trece, devenind deja parte din planificările de marketing ale brandurilor. Valentines Day e una dintre ele, Oktoberfest deja pare că devine tradiție, iar Black Friday e ceva la ordinea zilei. Aseară am încins o discuție cu niște prieteni despre campaniile de marketing cu și despre dragoste de anul acesta, nimic wow, se prea poate că toată lumea este preocupată cu altceva. Și din discuție în discuție, am ajuns la întrebarea: dar voi ce mai citiți cu și despre dragoste?

Descoperă povești gastronomice prin abonare la newsletterul
UMAMI Moments

Așadar, 5 surse de inspirație cu și despre dragoste:

  1. Modern love. Cred că-i citesc de cel puțin 5-6 ani. Sunt acele povești-surpriză de peste tot de pe mapamond care îți pun zâmbetul pe buze, te întristează, te bucură, te fac să visezi. Despre relația mea cu Modern love am mai povestit deja aici.
  2. The Urban Dater. De dumnealui am auzit prima dată într-o escapadă la Berlin, când se vorbea despre The Day When We Stopped Being Friends. Intru din când în când, mai văd și care-i perspectiva masculină a situațiilor, mă mai amuz, plec.
  3. The Anatomy of Love. Blogul este o analiză a relațiilor făcută de un grup de neurologi care îți explică mai cu date concrete ce se întâmplă pe la tine prin viață. E destul de simplist în exprimare, ceea ce îl face să-l citești ușor. Sincer, sincer, de obicei mă joc quizurile lor pentru amuzament.
  4. Brain Pickings. Nu e neapărat despre dragoste, cât este despre viață. Sunt lucruri pe care le citești și te dau peste cap. Și au un newsletter foarte, dar foarte drăguț.
  5. Ralix. E singurul blog românesc descoperit de foarte curând cu niște povești faine ale cuplurilor celebre din România, care se găsesc în Antologia iubirilor celebre.

Voi ce mai citiți?

În luna februarie, Ideile roșcate hrănesc demonii interiori cu întrebări existențiale despre dragoste și viață. Am scris despre cum It must have been love.  Apoi despre urticarie sentimentală. În ianuarie, am vorbit despre declutter.

 

Write A Comment