De curând, pe adresa redacției a venit această informație despre complexul recent deschis în lunca Siretului, complexul Zaga Zaga.

Descoperă povești gastronomice prin abonare la newsletterul
UMAMI Moments

Situat pe limita dintre județul Vrancea și Galați, în satele Doaga și Cosmești, resort-ul se întinde pe o suprafață de 82 hectare. Conceptul implementat, unic în România, oferă un maximum de confort în mijlocul naturii, prin condiții de cazare de lux la standarde turistice internaționale. Complexul Zaga Zaga cuprinde un ansamblu de bungalouri mobile, case plutitoare, o cherhana, o zonă de evenimente private și corporate, precum și un parc de aventură cu trasee în copaci și tiroliene, toate amplasate pe malurile canalelor și lacurilor din interiorul parcului de agrement. 

Accesul la resort se realizează cu ușurință, acesta fiind situat la doar 200 km de București, pe drumul european E85, la 20 km de Focșani și 13 km de Tecuci.

„Totul a pornit de la valorile noastre. Acestea ne diferențiază, ne inspiră și ne oferă energia necesară pentru a ne atinge obiectivele. Suntem o echipă tânără, motivată de provocări și nu numai. Am dezvoltat în cadrul resort-ului zone de cazare și entertainment care sa răspundă pozitiv tuturor nevoilor clienților: de la bungalouri mobile și căsuțe plutitoare cu propriul ponton, toate acoperite cu stuf, la cortul de pe malul lacului unde îți poți organiza nunta mult visată, la cherhanaua în care te poți bucura de peștele gătit după rețete pescărești tradiționale, la zona de concerte unde vom organiza Zaga Zaga Acustic Festival, toate doar pentru a te face să trăiești o experiență nouă, inedită și intensă în natură”, explică proprietarii Zaga Zaga.

Accesul de la recepția resortului la unitățile de cazare se poate face cu mașinile electrice sau cu bărcile puse la dispoziție. Camerele au o suprafață utilă de peste  50 mp, având un pat matrimonial și un pat pentru copii la mansardă. Resort-ul cuprinde 41 de bungalouri mobile și 11 case plutitoare. În viitorul apropiat se vor amplasa și corturi tip iurtă cu o suprafață de peste 20 mp fiecare, cu paturi și terasă. Locația este perfectă pentru iubitorii de pescuit, lacul resort-ului având peste 200 de trofee de crap între 15-26 kg, cât și pentru cei care își doresc plimbări în natură cu bicicleta sau cu barca.

Pretul unui bungalow – 250 lei/noapte L-J, 300 lei/noapte V-D. Micul-dejun nu este inclus. In acest pret este inculsa taxa de pescuit pentru 12 ore si o barcuta cu vasle in limita a 3 ore, conform Business Magazin.

Complexul ZagaZaga
Complexul Zaga Zaga
Complexul ZagaZaga
Complexul Zaga Zaga
Complexul ZagaZaga
Complexul Zaga Zaga
Complexul ZagaZaga
Complexul Zaga Zaga
Complexul ZagaZaga
Complexul Zaga Zaga

*fotografiile aparțin Zaga Zaga

31 de zile de vacanță

Proiectul 31 de zile de vacanță a început în august 2017 pentru că îmi lipsea enorm disciplina scriiturii zilnice. Așadar, am încercat să mă disciplinez pe blog, cu o postare cu și despre vacanță în fiecare zi a lui august – lună considerată de toată lumea lună de vacanță. E august din nou, așadar să începem cu povești cu și despre vacanțe, în tot felul de forme.

2 Comments

Write A Comment