Sunt un dezastru în ceea ce privește împachetatul, lucru care mi s-a agravat destul de tare de când mi-e viața pe drumurile patriei. Practic, călătoresc cu jumătate de șifonier în portbagaj, fără niciun fel de luggage management, trăgând de geamantante, genți, rucsaci, sacoșe de pânză etc. Și de câte ori ajung la destinație, mă întreb ce-i în capul meu de car atât de multe lucruri. Nici eu nu știu, mă întorc acasă cu mai mult de 50% din bagaj nefolosit. Pentru că … nu știu, chiar n-am o explicație reală.

Descoperă povești gastronomice prin abonare la newsletterul
UMAMI Moments

Azi noapte n-aveam somn neapărat așadar uitându-mă la marea de bagaje (ce-i drept, acum sunt light – un geamantan mediu, un rucsac și o sacoșă pe pânză pe post de poșetă), l-am întrebat pe google ce-i de făcut în privința mea.

Ce mi-a spus Google? Poate cel mai tare blog de travel light care există, desigur endorsat de un brand de genți – cum s-ar spune la noi în marcom, content marketing made right. Tortuga Backpacks.

Și pentru inspirație, niscavai youtube. Mai degrabă pentru mine decât pentru voi, căci iar pornesc la drum pentru minimum 20 de zile. Și un alt note to self: să cumpăr genul de recipiente în care să pun lucrurile. Abia aștept să intru într-un Muji pentru shopping de travel light.

ps: dacă aveți tips & tricks pentru travel light, share with me, please. E nevoie majoră.

31 de zile de vacanță

Proiectul 31 de zile de vacanță a început în august 2017 pentru că îmi lipsea enorm disciplina scriiturii zilnice. Așadar, am încercat să mă disciplinez pe blog, cu o postare cu și despre vacanță în fiecare zi a lui august – lună considerată de toată lumea lună de vacanță. E august din nou, așadar să începem cu povești cu și despre vacanțe, în tot felul de forme.

Write A Comment