Sunt de profesie căutător de povești, așadar mai tot timpul pe drum. Iată-mă în Munich airport, Germania, prin care n-am mai trecut vreodată, uimită fiind de recreation area a lor. Stau pe un șezlong în timp ce mă bucur de internet wifi. Fiecare șezlong are priză și măsuță, mai mult decât evident că m-am extins pe peste tot. Mai mult decât atât, au și spațiu de birou cu niște scaune ergonomice foarte faine, dacă ai cumva de lucrat în timp ce aștepți următorul zbor. Și o bibliotecă cu cărți în germană și engleză. Nota 10 pentru treaba asta.

Descoperă povești gastronomice prin abonare la newsletterul
UMAMI Moments

Munich airport
Relax zone Munich airport
Munich airport
Relax zone Munich airport

Iar cireașa de pe tort … există inclusiv sleeping area. Da, da, poți trage un pui de somn între avioane. Habar n-aveam că Munich airport este un punct atât de important pe harta lumii în ceea ce privește connection flights, dar iacă-tă, surprize. Desigur, contra cost, dar tot mi se pare foarte fain.

Munich airport
Bed time stories in the airport 🙂
Munich airport
Bed time area in the Munich airport 🙂

Pe lângă facilitățile de relaxare, aparent mă aflu în zona de shopping super premium, cu magazine Louis Vuitton, Hermes, Gucci, Prada, printre altele. Și da, oamenii chiar fac shopping de branduri de lux în aeroport duminică seara.

Bravo Lufthansa, Îmi place aici în Munich airport. Mult chiar, mai ales că-s pe drum de ceva ore și mai durează puțin până la următorul zbor, iar șezlongul ăsta e chiar foarte comfortabil.

Însă în ceea ce privește cea mai cool variantă pentru connection flights, tot turul orașului Istanbul cu Turkish Airlines mi se pare wow. Am scris aici despre Turkish Airlines și marketing de nota 10+.

*Întreaga serie de 31 de zile de vacanță are un rezumat aici

 

Write A Comment