O nouă zi, mai multe motive de zâmbete. Sau măcar de stiri pozitive, dacă v-a pierit cheful de zâmbit între timp, căci situația nu pare că devine mai bună. Așadar, să vă povestesc ce am descoperit de la ultimul jurnal al lucrurilor pozitive:

Fondul Monetar Internațional a lansat o platformă prin care poți verifica în timp real ce măsuri a luat fiecare țară cu privire la covid, inclusiv chestiuni cu privire la reglementări de natură economică

Foarte util portalul, poți avea o privire de ansamblu asupra tuturor țărilor și poți încerca să înțelegi cum țările mai puțin dezvoltate luptă cu pandemia față de țările dezvoltate. Toate informațiile le găsiți aici.

Descoperă povești gastronomice prin abonare la newsletterul
UMAMI Moments

Sursa știrii: am auzit-o la Rock Fm

Coachella Festival a anunțat că pe 10 aprilie prezintă pe pagina lor de Youtube documentarul despre 20 de ani de festival

Poate ești pasionat la fel ca mine de muzică și de experiențe live. Poate ai și tu pe bucket-list once in your lifetime participarea la Coachella Festival. Acum urmează un preview. Stați liniștiți, vă mai reamintesc eu când o fi 10 aprilie.

Sursa știrii: Coachella Festival Instagram account

Fani Beatles? Celebrul Abbey Road este acum revopsit

Una dintre cele mai populare atracții turistice neconvenționale ale Londrei, Abbey Road, a devenit subiect de știre: de lipsa turiștilor în zonă au profitat autoritățile și au refăcut marcajele. Partea și mai amuzantă? E o cameră video care emite live 24/24.

Sursa știrii și credit foto: Live for Live Music

Spectacole de la Teatrul Balșoi disponibile live în fiecare seară

E ceva magic în baletul rusesc, fie că ne pricepem sau nu la el. Și iată că pentru prima dată, Teatrul Balșoi oferă gratuit reprezentații live ale celor mai cunoscute spectacole de balet și de operă ale sale. Nu-i nimic dacă ați ratat aseară Mireasa Țarului, cei de la Balșoi mai lasă pentru 24 de ore spectacolele online.

Sursa știrii: Alexandra, care mi-a semnalat Lacul lebedelor săptămâna trecută

O comunitate din UK iese pe stradă în fiecare zi la ora 11 să danseze, păstrând distanța socială

Deși ideea mi se pare foarte faină, îți dă cumva senzația de apartenență a unui grup – cum e grupul de vecini, n-aș încuraja-o. Nu aș ieși pe stradă să dansez și să îmi rog vecinii să facă la fel. Dar mi se pare că în video-ul ăsta oamenii se distrează super tare.

Sursa știrii: Telegraph.co.uk

Un student a proiectat măști pentru surdo-muți

Pentru că aparent nimeni nu s-a gândit și la comunitatea surdo-mută în această perioadă, un student împreună cu mama ei a creat măști speciale transparente pentru comunitatea surdo-mută, astfel încât să le poată fi citite buzele.

Sursa știrii și credit foto: Paul Alexandru mi-a trimis linkul din lex18.com

Pinguinii de la acvariul din Chicago continuă să-și facă prieteni noi

Știu, am mai scris despre această poveste cu pinguinii în primul episod de știri pozitive, dar nu poți să nu te uiți la ei. Efectiv nu poți.

Sursa știrii: Telegraph.co.uk

Aniversarea puștiului de 6 ani sărbătorită de prieteni și familie

Sursa știrii: Paul Alexandru

Un profesor de matematică ajută un elev, deplasându-se cu tabla și explicându-i prin geam problemele matematice

Sursa știrii și credit foto: Unilad.co.uk

Doctorii unui spital din Barcelona au aplaudat personalul care face curat în semn de mulțumire pentru munca depusă de aceștia

Reacția doamnei din video este de neprețuit.

https://twitter.com/SJDbarcelona_es/status/1243550713063583752

Sursa știrii: Unilad.co.uk

O turmă de capre a invadat o comunitate din UK

Mă scuzați, încă râd. Prima mențiune a caprelor a fost făcută pe 27 martie, iar acest domn postează în continuare pe Twitter întâlnirile pe care le are cu caprele prin oraș.

Hai că se poate să vedem și lucrurile din jumătatea plină a paharului în vremuri de izolare cu stiri pozitive. Am mai povestit despre tot felul de zâmbete și stiri pozitive în această perioadă și în episoadele (1), (2), (3), (4), (5), (6).

Write A Comment