Astăzi a fost o zi minunată pentru stiri pozitive. Am continuat să găsesc și mai multe motive să zâmbesc, să râd, să mă bucur că în lume există o formă de compasiune globală.

#foodonourtables: together, for local businesses

Descoperă povești gastronomice prin abonare la newsletterul
UMAMI Moments

Pentru că Ioana a dezvoltat această platformă care încearcă să aducă împreună businessuri din horeca de pe ruta București-Viena-Londra. Pentru că fiecare dintre ei are aceeași problemă: directivele fiecărei țări au inclus închiderea restaurantelor.

Mai multe informații despre #foodonourtables găsiți aici. Plus o listă updatată de business-uri din București care fac livrări zilele astea.  De asemenea, aici este o listă făcută de prietenii de la Urban.ro despre restaurantele care livrează și ele mâncare.

Președintele Argentinei a decretat că Zâna Măseluță are voie să iasă din casă

Știrea e via Orlando Nicoară, care în fiecare zi postează pe Facebook știrile pozitive. Această știre în particular m-a topit.

Sursa foto și postarea inițială este pe Twitterul președintelui Argentinei

Pământul se regenerează

Știrea pe care am găsit-o astăzi are legătură cu stratul de ozon.

Adăposturile de animale din Marea Britanie s-au golit pentru că oamenii vor companie

Wow, just wooow. Oamenii înțeleg să nu mai iasă din case și înțeleg că au nevoie de un suflet care să le țină de urât. Așadar, cererea pentru animale de companie a crescut.

Sursa știrii este The Telegraph

Globetrotter – plimbări virtuale pe afară

Te poți plimba virtual prin Machu Picchu, Angkor Wat, Stonehenge, Great Pyramid of Giza, Petra, The Acropolis, The Taj Mahal, Great Wall of China, The Royal Parks | London, US National Parks | Across America

Sursa știrii este The Nudge, una dintre publicațiile online pe care o citesc cu sființenie. Pentru plimbări indoor, recomand lista făcută de Urban.ro pentru România.

Am scris deja primele două episoade de zâmbete și stiri pozitive:

Zâmbește: pandemia aduce (și) lucruri pozitive (1)

Zâmbește: pandemia aduce (și) lucruri pozitive (2)

 

Write A Comment