În 2020, o dată cu instalarea crizei pandemice, mi-am făcut un obicei din a povesti pe blog lucrurile bune de peste zi într-o perioadă extrem de incertă. Ziceam atunci că se poate să vedem și lucrurile din jumătatea plină a paharului în vremuri de izolare cu stiri pozitive. Le găsiți pe toate în categoria Good News.
Descoperă povești gastronomice prin abonare la newsletterul
UMAMI Moments
- Profit.ro: România, printre statele UE cu cea mai scăzută rată a șomajului, în decembrie 2020
- G4Media: Aproape 70% din grâul exportat de Uniunea Europeană în 2020-2021 a venit din România, arată datele Comisiei Europene
- G4Media: Pârtia Carp de la Sinaia, una dintre cele mai dificile din România, se deschide duminică
- Biz: Hub dedicat industriilor creative la Iași
- News.ro: Funcționează deja SUMAL 2.0, cel mai important sistem de urmărire a materialului lemnos.
- DOR: Ce ne spun arborii din parcuri despre cum să-i îngrijim mai bine?
- Scena9: 365 de dame din București, o plimbare vizuală prin desenele Georgianei Chițac.
View this post on Instagram
- Urban.ro, un interviu cu Oana Pellea despre vremurile prin care trecem: “Orice gandesti si orice fapta pe care o faci iti construieste, de fapt, viitorul.”
- Pentru platforma de ieșit în oraș ialoc, fac în fiecare săptămână o revistă a presei gastronomice. Primul episod îl găsiți aici, iar pe cel de al doilea, aici.
- Dacă vă căutați inspirație de lectură, am scris despre lecturile mele din luna ianuarie aici: #goodreads: 6 lecturi personale din luna ianuarie