Deși după numărul reacțiilor din online, nu-s neapărat în top favorite știrile pozitive pe care le adun de prin lume, mă străduiesc să le adun zilnic în continuare. Așadar, platoul de vești bune de astăzi cuprinde:

Piramidele egiptene trec printr-o dezinfectare serioasă

Este pentru prima dată când piramidele egiptene sunt închise complet publicului, așadar au început o dezinfectare în masă a zonelor de intrare/ieșire și a aleilor pietonale.

Descoperă povești gastronomice prin abonare la newsletterul
UMAMI Moments

Sursa știrii și credit foto: Lonely Planet

Iubitori de Frida Kahlo?

Google ne pune la dispoziție 800 dintre lucrările artistei Frida Kahlo. Recunosc că am petrecut 45 de minute uitându-mă la poze, mai ales că am recunoscut o parte dintre lucrările artistei de la expoziția de la V&A Museum London pe care am vizitat-o anul trecut.

Sursa știrii și credit foto: Lonely Planet

Primul ministru al Indiei își cere scuze indienilor foarte săraci afectați de criza de coronavirus

Sper că nu zic prostii, dar cred că este primul oficial care își asumă că se vor pierde foarte multe vieți din cauza inegalității de șanse.

Sursa știrii: Aljazeera

Actorul John Krasinski lansează pe Youtube canalul Some Good News

V-am zis că lumea are nevoie de știri pozitive, da?

 

O mănăstire din Kiev a început să producă propriul lor dezinfectant

Pentru că nu mai există dezinfectanți, cei de la biserica ortodoxă din Kiev au decis să își facă singuri dezinfectantul pentru a-l distribui în primul rând persoanelor sărace și vulnerabile.

Sursa știrii și credit foto: CNA

Hai că se poate să vedem și lucrurile din jumătatea plină a paharului în vremuri de izolare cu stiri pozitive. Am mai povestit despre tot felul de zâmbete în această perioadă și în episoadele (1), (2), (3), (4).

Write A Comment