GoodNews

Spread some good news (35)

Pinterest LinkedIn Tumblr

În 2020, o dată cu instalarea crizei pandemice, mi-am făcut un obicei din a povesti pe blog lucrurile bune de peste zi într-o perioadă extrem de incertă. Ziceam atunci că se poate să vedem și lucrurile din jumătatea plină a paharului în vremuri de izolare cu stiri pozitive. Le găsiți pe toate în categoria GoodNews.

După o serie de insomnii, accidente și probleme medicale, toate adunate în luna lui decembrie, mi-am dat seama că am nevoie de mai multă pozitivitate în viața mea, deși oamenii din jurul meu se îmbolnăvesc, lucruri necontrolate se întâmplă, iar cu privire la noul an sunt extrem de rezervată: n-am niciun plan, îmi doresc doar să rămân pe linia de plutire, ceea ce pare din ce în ce mai greu.

Și până când o să decid cum mă ajut mai aplicat, revin la spread some good news, în format săptămânal.

Spread some good news din săptămâna 4-10 ianuarie

Cutest Baby Animals / Photograph: Ron Magill/Zoo Miami
  • câteva idei pentru restaurante – una dintre cele mai afectate industrii de criza pandemică, de la Financial Times. Cea mai importantă: conviviality, that magical combination of food, alcohol and service + connectivity, a restaurant’s ability to act as a neutral space for people to meet + the local community, which has become important in the absence of customers travelling further afield.
  • 5 rezolutii simple pentru noul an care nu costă nimic de la Urban
  • o promisiune electorală că anul acesta va aduce o creștere economică de 4.5% pentru economia României.

Sper că ați zâmbit citind cele 10 lucruri pe care le-am descoperit pe internet zilele astea. Pentru că despre asta este vorba în spread some good news. Dacă vreți, aștept sugestii pentru listă. 

Sharing is caring:

Write A Comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial