Când stai într-o casă mică, ar trebui să gândești totul cât mai funcțional posibil*. Desigur, mereu se poate mai bine. Momentan e minunat așa. N-aș fi zis asta pentru că mai e drum lung până la minimalismul pe care mi-l doresc, dar ieri am trăit, după mult timp, hygge. La mine acasă, soarele s-a jucat puțin. Și arata așa:

Descoperă povești gastronomice prin abonare la newsletterul
UMAMI Moments

Hygge
Hygge

N-am cuvinte să descriu bucuria din momentul când am văzut cum soarele se joacă cu casa-mi. Mai ales că n-am cel mai view (viața mea de desfășoară totuși în Pantelimon), n-am o casă aranjată de designeri (încă) și nici n-am (prea) avut timp să-mi caut propriul hygge acasă. Însă așa se întâmplă cu lucrurile cu adevărat importante: apar ele când e mai mare nevoie.

Fiți blânzi cu voi în timp ce așteptați ca lucrurile să se așeze. O dată ce îți dorești o schimbare și muncești pentru ea, lucrurile se întâmplă. Trebuie doar să vreți. Eu încă învăț să fiu blândă cu mine, nu-mi iese, dar din fericire am niște oameni absolut wow în viața mea care mă ajută să revin pe drum.

*Casa mi-e complet mobilată și utilată, cu o bucătărie extrem de bine pusă la punct și ca provizii și ca recipiente, ingrediente, aparatură casnică, așadar o să fie un super challenge partea de declutter. Mai ales că am multă veselă din colecții vintage și căni de care sunt atașată emoțional. Dar o să găsesc o soluție, sunt absolut convinsă.

Declutter este proiectul lunii ianuarie 2019. În fiecare lună, Ideile roșcate vor avea o temă. Am mai scris despre cum m-am hotărât să-mi fac curat în viață și care mi-e lista de priorități

Write A Comment