Loc: Black Habit

Descoperă povești gastronomice prin abonare la newsletterul
UMAMI Moments

Deschidere: iunie 2020

Adresă: Griviței 77

Coffee shop

Facebook: Black Habit

Instagram: @blackhabitcoffee

Cel mai complicat lucru post-pandemie este să regândești business-ul în condiții de spațiu limitat, extra costuri cu dezinfectanți și destul de multe probleme logistice și de personal din cauza noilor norme de distanțare socială.

Cea de a doua cafenea Black Habit este integrată în Hotspot Workhub, cel mai recent furnizor de spații flexibile de pe piaţa românească, și se află în clădirea de birouri The Mark, în proximitatea zonei Buzești. Unitatea, care ocupă un spaţiu cu o suprafaţă de aproape 70 de metri pătraţi, încurajează schimbul de idei și informații, fiind un punct de întâlnire dedicat oamenilor din mediul de afaceri.

BucurEȘTI savuros devine o nouă rubrică a ideilor roșcate, o încercare bahico-gastronomică de a povesti despre locurile recent deschise în orașul-capitală pe care îl consider acasă. Așadar dacă sunteți în căutare de locuri noi în București, restaurante noi, experiențe culinare sau pur și simplu sunteți curioși de ce se mai întâmplă prin oraș … this is the place to be.

Photo credit: Black Habit Coffee

Write A Comment