Am fost recent într-un periplu prin Europa de Est cu mașina – recent însemnând sfârșit de decembrie, început de ianuarie, ceea ce a însemnat temperaturi aproape de zero grade. Dacă la partea de cosmetice de travel nu mai am probleme cu împachetatul, la partea cu bagaj small size pentru un mini trip în Europa cu mașina pe perioadă de iarnă am avut. Încă mai am de lucrat la acest aspect.

Descoperă povești gastronomice prin abonare la newsletterul
UMAMI Moments

Din fericire, doamna Oltea mi-a făcut cadou o super păturică-șal-fular de la Pepco, brandul polonez care este de ceva vreme la noi pe piață și aduce produse care se califică cu succes la categoria bun de cosum raport calitate/preț. Probabil că-i cel mai util cadou pe care l-am primit în ultimul timp, păturica-fular fiind cel mai bun companion de drum și nu numai. Rinichii mei au fost profund recunoscători pentru foița de căldură pe care le-am oferit-o, iar atunci când noaptea părea mai friguroasă, am suplimentat cu fularul-păturică. Acum, desigur că este din material sintetic, dar e genul ăla sintetic bun și util care te încălzește aproape imediat. Its a keeper și o să mă însoțească de acum în deplasări.

De ce scriu asta? Well, poate sunt pe aici călători prin lume, iubitori de city breakuri și de Europa. Nu strică să ai în bagaj o astfel de pătură-fular pentru un plus de comfort. Altfel, e plin de reduceri pe peste tot. Shop wisely!

Poza-i de pe site de la Pepco, așa arată și păturica mea fular.

Write A Comment