Probabil cel mai creativ business românesc, librăriile Carturesti duc coolness-ul într-o nouă ligă: Piața Obor. Pentru mulți dintre noi, Oborul este acel loc super hip, unde-i fain să mănânci mici și să bei bere la draft. Practic, în weekend toată industria creativă este pe la Obor – unii pentru food shopping, alții pentru mici. Ceea ce este fantastic.

Descoperă povești gastronomice prin abonare la newsletterul
UMAMI Moments

Iată că Piața Obor are acum și o librărie pop-up, unde omică tarabă cu cărți și surprize literare este deschisă până duminică, 20 octombrie, în intervalul 9:00-18:00 și îi așteaptă pe cititori să își facă proviziile de lectură pentru toamnă sau să se întâlnească cu autorul preferat.

Duminică, 20 octombrie, între 10:30 și 12:30, scriitorul Iulian Tănase este invitat la stand pentru autografe și discuții despre cel mai nou titlu al său, „Dumneziac”.

Nu-i nimic dacă nu-i găsești la tarabă în Obor, cei de la Carturesti au deschis recent librărie și în Veranda Mall, practic peste drum de Piața Obor.

Proiectul Carturesti la Obor este gândit să atragă atenția asupra importanței lecturii în programul nostru, indiferent de vârstă. Pentru că o “dietă mentală” echilibrată ar trebui să includă și o doză zilnică de lectură. La Carturesti credem că cititul ne face mai buni: ficțiunea ne învață să fim mai empatici, poezia ne exersează creativitatea, eseurile ne deschid noi perspective asupra lumii. Lectura e o formă de libertate în fața neliniștii, a necunoscutului sau a timpului presant. Sperăm să convingem de asta cât mai mulți cititori și ne bucurăm că Administrația Pieței Obor ne-a dat ocazia să ajungem la ei mai ușor, a declarat Ana Niculescu, Manager de Comunicare la Cărturesti.

Dietă mentală echilibrată, da? Și uite ce vibe bun pare că au din poze.

Photo credit: Cărturești

Write A Comment