bucurEȘTI

200+ de locuri menționate pe harta magnoliilor din București

Pinterest LinkedIn Tumblr

Bucureștiul are de curând o harta magnoliilor, o inițiativă lansată de Diana Robu, cea care a luat Bucureștiul la pas pentru a descoperi locurile din oraș unde acest copac splendid bucură trecătorii.

Descoperă povești gastronomice prin abonare la newsletterul
UMAMI Moments

Sezonul magnoliilor ține doar câteva săptămâni, așadar recomandarea Dianei este să luați Bucureștiul la pas imediat ce aveți ocazia, mai ales că în perioada asta nu prea avem multe lucruri de descoperit prin oraș.

Cartierul Controceni, Șoseaua Kiseleff, Parcul Icoanei, dar și străduțele dintre Dristor și Muncii sunt parte din harta magnoliilor. Trebuie doar să urmăriți locurile unde găsiți magnoliile din acest googlemaps.

Câteodată e greu să reușești să te rupi de cotidian. Sau de știrile negative, mai ales cele care rulează în această perioadă. Însă Bucureștiul la pas este surprinzător, mai ales când ajungi să descoperi cât de multă energie pozitivă inspiră un astfel de copac înflorit.

Cam cum am descris acum trei ani, când eram la Timișoara și m-am oprit pentru o poză cu magnolii, astfel încât toate celelalte probleme au dispărut.

P.S.: un reportaj despre harta magnoliilor este disponibil aici.

P.S.2: poveștile mele din București le puteți descoperi aici.

Photo by Andy Feliciotti on Unsplash

Sharing is caring:

Write A Comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial