Povestea cu minimalismul a început să capete noi și noi valențe. Și-i din ce în ce mai accesibilă și mai surprinzătoare, mai ales că are o componentă de grijă față de mediul înconjurător. Designer de top ca Stella McCartney – care are niște super asocieri de brand cu tot felul de povești cât se poate de cool – a lansat la Paris Fashion Show o nouă colecție de încălțăminte – mai exact Wellington boots – cu cei de la Hunter – probabil cel mai hipsterish brand de cizme de cauciuc din lume.

Descoperă povești gastronomice prin abonare la newsletterul
UMAMI Moments

Cauciucul este și el super-sustenabil – de origini controlate – din niște păduri din Guatemala, din care se procesează acest material pe numele lui Yulex (generic cunoscut ca fiind un fel de cauciuc). Partea faină din povestea asta minimalistă este că tradiționalul cauciuc a fost înlocuit cu o sursă de material la fel de bun și impermeabil, doar că are cu 80% mai puțin impact la nivel de amprentă de carbon.

Și ca să vă convingeți, mai jos este un video făcut de cei de la Patagonia – un alt super mega brand de clothing & accessories pentru oamenii pasionați de outdoor și sustenabilitate. E de-a dreptul impresionant.

Povestea Stella McCartney x Hunter Wellington Boot vine doar în trei culori – negru, gri și verde, costă  £320 și e de cumpărat de pe Stella McCartney’s website, hunterboots.com și cel mai aproape o să mai apară și în diverse alte outleturi online.

Stella McCartney_Hunter Original
Stella McCartney_Hunter Original
Stella McCartney_Hunter Original
Stella McCartney_Hunter Original
Stella McCartney_Hunter Original
Stella McCartney_Hunter Original

Photo credit: Stella McCartney website

Write A Comment