Dacă ai dat click, probabil că știi deja ce este Ziua Natională de Curatenie – cel mai mare proiect de mobilitate socială din România, proiectul prin care s-a consacrat Lets Do It, Romania! LDIR, că-i mai simplu.

Descoperă povești gastronomice prin abonare la newsletterul
UMAMI Moments

Ziua Nationala de Curatenie este unul dintre cele cinci proiecte ale mele de suflet. Am lucrat alături de această echipă patru ani ca voluntar. Am învățat în patru ani cât alții în zece. Și datorită echipei LDIR, am ajuns unde sunt. Iar marele plus a fost că datorită lor, am învățat management de criză și logistică. Dragilor, vă știți voi, vă mulțumesc.

Oana Vasiliu
Sunt unul dintre cei un milion de voluntari Lets do it, Romania!

A fost și bine și rău și ușor și greu în echipă la LDIR. Ca în orice altă echipă. Însă de câte ori era rău sau greu sau amândouă, dădeam play la acest filmuleț și îmi trecea. Toomas Hendrik Ilves, președintele Estoniei, absolvent de Harvard, a venit într-o vizită diplomatică în România foarte scurtă și a vrut să cunoască echipa LDIR despre care știa că este extraordinară datorită mobilizării exemplare. Mai repet o dată: un președinte de stat a vrut să ne cunoască și să ne felicite pentru munca depusă în folosul comunității și a mediului. Un președinte. Vă las pe voi să vedeți cam cum e viața în Estonia din toate punctele de vedere. Munca noastră de zi cu zi s-a văzut internațional și am devenit exemplu de bune practici. Am fost unul dintre cei 1 milion de români care au ajutat la Ziua Națională de Curățenie. Am schimbat ceva în mentalitatea colectivă cu un proiect care a mobilizat la unison sute de mii de oameni, până am ajuns la un milion. Iar pentru asta, dragă echipă LDIR, îți mulțumesc. Este absolut extraordinar să faci parte din CEA MAI MARE MIȘCARE CIVICĂ SOCIALĂ DIN ROMÂNIA.

Acestea fiind spuse, las aici filmarea mea motivațională:

Și mai las apelul de înscriere la Ziua Nationala de Curatenie. Eu fac echipă la Arad căci aici sunt momentan, deleg tot ce am de făcut pentru sâmbătă dimineață și mă duc la Ziua Nationala de Curatenie. N-am lipsit la niciuna până acum. Așadar, dacă nu te-ai înscris până acum, e cazul. Toate detaliile sunt aici: https://letsdoitromania.ro

Hai să avem și știri din România frumoasă, România pozitivă, România oamenilor cărora le pasă.

 

 

Write A Comment