Artsy

Duminica (foto)grafică: 5 conturi de Instagram de urmărit (1)

Pinterest LinkedIn Tumblr

Easy like a Sunday morning sau binging sau pur și simplu stat pe internet ca să … orice. Dacă vă încadrați la a treia categorie, vă propun eu “subiecte” pentru un Instagram feed mai … altfel.

@ignant

Am o mică obsesie pentru reviste. În special pentru revistele cu și despre artă. Iar Ignant este una dintre revistele artsy online pe care o citesc cu plăcere.

Instagram Ignant
Instagram Ignant

 

@minimzlist

Știți fenomenul japonez cu declutter și reorganizat casa cât mai plăcut posibil? Minimzlist e locul ăla de pe Instagram care te inspiră la organizare și minimalism, dar cu note industrialo-urbane.

Instagram Minizlist
Instagram Minizlist

 

@marcianoartfoundation

Locul unde eu mă delectez cu preferințele americanilor în materie de artă contemporană. De altfel, Marciano Art Foundation este una dintre galeriile de artă fondate de designeri vestimentari, care simt nevoia să lase omenirii și o poveste a frumosului estetic artistic, nu doar prin piese de îmbrăcăminte (mai mult sau mai puțin) statement. Frații Marciano sunt fondatorii brandului GUESS. Partea cea mai faină este că e cu intrare liberă galeria, în condițiile în care majoritatea muzeelor din SUA percep taxă de intrare. PS: momentan au expoziție Ai Wei Wei înautru.

Instagram Marciano Art Foundation
Instagram Marciano Art Foundation

 

@markcarter

Nu știu cine este și cu ce se ocupă Mark Carter, dar citește aceleași reviste care îmi plac și mie. L-am descoperit după #monocle și m-am îndrăgostit iremediabil. De inspirație mai ales dacă ești SM specialist și ai în portofoliu brand de revistă / editură / orice altceva în format tipărit.

Instagram Mark Carter
Instagram Mark Carter

 

@accidentallywesanderson

Tot un cont cu și despre design, unde poți contribui și tu. Un alt cont de travel, dar dedicat designului și arhitecturii. Vis frumos, cont de adăugat locuri de văzut într-o viață în bucketlist.

Instagram Accidentally Wes Anderson
Instagram Accidentally Wes Anderson

Enjoy!

Photo deschidere: Unsplash

 

 

 

 

Sharing is caring:

Write A Comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial