Sunt de câteva zile la Edinburgh. Oficial, sunt pentru festival internațional de teatru. Neoficial, am onorat o invitație făcută de un prieten în urma unei poze cu un apus.

Descoperă povești gastronomice prin abonare la newsletterul
UMAMI Moments

Și pentru că oficial sunt la festival, am văzut trei spectacole absolut minunate, despre care o să povestesc mai pe larg în Business Review. Însă acum vreau să vă întreb ceva, sincer. Tu când ai scris ultima dată o scrisoare?

Desigur, în 2017 poate întrebarea asta este un pic cam atipică. Avem email, rețele sociale și telefoane cu minute nelimitate, iar dacă stai să te gândești puțin, nici cu străinătatea nu mai e așa scump. Practic, de ce a-i scrie o scrisoare cuiva? Nici eu n-aveam răspuns la întrebarea asta, până să ajung  la spectacolul care practic a încheiat secțiunea de teatru a ediției a 70-a de Edinfest. Se numește Letters Live și a răscolit o serie de amintiri pe care le ascunsesem undeva foarte, foarte, foarte departe. Și tare mă bucur că un spectacol de teatru le-a scos la suprafață.

Pe scurt, Letters Live e un spectacol unde se face o selecție de scrisori semnate de artiști, actori, președinți, votanți, copii, îndrăgostiți, etc. cu teme foarte variate care te amuză, te pun pe gânduri, te răscolesc, te fac să te întrebi lucruri. Conform internetului, aparent nu se joacă doar în UK, așadar dacă aveți ocazia să-l vedeți pe undeva, give it a chance. Dacă nu vă place, returnez eu banii de bilet, pe bune.

Iar în continuare las două videos, unul cu promoul spectacolului de la Covent Garden Londra ca să vă faceți o idee și al doilea cu Nick Cave și a lui scrisoare pentru MTV.

 

Write A Comment