Și apoi, cineva chiar s-a gândit să aducă vinul și jazzul la cramă. Pe bune. Doamne, de când așteptam un astfel de eveniment, însă din păcate nu sunt în țară.

Descoperă povești gastronomice prin abonare la newsletterul
UMAMI Moments

Așadar, iată ce poți face cu 50 lei dacă îți place și vinul și jazzul:

Vineri, 21 septembrie 2018, va avea loc cea de-a doua ediție MAUVE – Tohani Wine Experience. Un eveniment inedit chiar în inima viei de la Tohani, cu degustări de vin, concerte de jazz, concursuri de  cules și fotografie și cel mai spectaculos apus în vie. 

La doar o oră și jumătate de București, descoperim fascinanta lume a vinului în una dintre cele mai importante zone viticole din România. Întinsă pe șapte dealuri însorite, via de la Tohani este o adevărată oază de liniște și relaxare. În plină perioadă de cules, Tohani România vă invită să vă bucurați de o seară autentică de toamnă în mijlocul viei, cu vinuri bune și must proaspat, alături de concursuri inedite de cules și fotografie. Iar în lumina apusului de soare și a focului de tabără continuăm cu mâncare și voie bună. 

Sunetul viei va fi acompaniat în ritmuri de jazz de: 

Deschidere – Cristina Radu Quartet. 

Main Concert: Irina Sarbu Band 

After-party DJ set

Informații logistice: Autocarele MAUVE vor pleca din București de la Piata Victoriei în intervalul orar 16.00 – 17.00, întoarcerea urmând să aibă loc în același loc după miezul nopții. 

Cost bilete: 50 RON, disponibile prin rețeaua Eventim.  Accesul la eveniment, barul (vinul și apa) și transportul dus-intors din București sunt incluse în costul biletului. În locație va exista o zonă dedicată de street-food. 

Eu zic să mergeți. Pare once in a lifetime experience. Iar Irina Sarbu cântă dumnezeiește.

 

Write A Comment