Pe drumul de întoarcere din deltă am avut o revelație: sunt genul ăla de om care face fixații muzicale pe care le ascultă până la epuizare și încă puțin după. Așadar, ca să sparg monotomia propriului meu playlist, m-am jucat puțin cu trendurile din Shazam. Și după două ore, mai jos rezultatul, aproape decent, nimic wow:

Descoperă povești gastronomice prin abonare la newsletterul
UMAMI Moments

Future Islands – Seasons. Vama Veche, aproximez un iulie/august 2015, melodia asta și băiatul care mi-a făcut mintea praf.

Hozier – Arsonist’s Lullabye. Nu știu de ce nu l-am descoperit până acum. Uăăăăăi.

The Boomtown Rats – I Don’t Like Mondays. Pentru că a fost o luni grea și plină de provocări, pentru că azi e vineri și de fapt e bineri, și pentru că din când în când îmi amintesc să povestesc întâlnirea mea cu Bob Geldof.

Curtis Mayfield – Move On Up. Pentru că clasic e fantastic. Iar Curtis mă binedispune oricum, oriunde. Și aproape că mă face să mă ridic să dansez.

Labrinth – Jealous. Piele de găină. Și o sensibilitate pentru băieții care cântă la pian. Nimeni nu-i perfect, mai ascult și sirop câteodată.

Flume – Some Minds. Mixed feelings. M-am ascultat îndeajuns de mult, dar cred că înclin să-mi placă.

Major Lazer – Powerful. Recunosc, îmi place Ellie Goulding. Nu mult, dar nici nu schimb postul de radio când cântă. Iar melodia asta apare la radio de câte ori am o zi mai proastă, termin vreo conversație telefonică mai grea, mă întreb ce caut eu în viața mea.

 

 

Playlistul cu melodiile de astăzi și cele din episoadele precedente aici. De asemenea, am argumente pentru episodul 1, episodul 2 și episodul 3 din playlistul Oanei.

Write A Comment