Pentru că am primit feedback fain săptămâna trecută pentru playlistul meu, m-am gândit să-l fac rubrică săptămânală. Așadar, vinerea, o să prezint playlistul Oanei.

Descoperă povești gastronomice prin abonare la newsletterul
UMAMI Moments

Episodul 1 îl găsiți aici. Playlistul cu melodiile de astăzi și cele din episodul precedent aici. Mulțumesc, Andrei, pentru sugestie.

Din obsesiile săptămânii ăsteia, avem:

  1. Jazz session cu Woody Allen. Uăi.

2. Mick Harvey. Știam că a avut o lungă colaborare cu Nick Cave, dar habar n-aveam că aer album solo, însă întâlnirea de săptămâna trecută cu Daniel Miller mi-a reordonat puțin preferințele muzicale.

3. On Dead Waves. Da, tot din portofoliul Daniel Miller. Piele de găină cum cântă fata asta.

4. Beth Jeans Houghton. Ultima propunere tot din portofoliul Mute Records. I-am ascultat mai multe albume, mi-a dat o super stare de bine.

5. The Regrettes. De la radio i-am descoperit iar melodia asta mă binedispune instant. Vogue a scris un articol interesant despre ei, numindu-i teen band you need – no matter your age.

6. Pentru că din când în când avem nevoie de basme în viața noastră. Iar combinația Ariana Grande & John Legend …. din nou piele de găină.

7. Michael Kiwanuka. Dumnealui mi-a fost obsesie o bună parte din vară. Dacă îmi amintesc bine, l-am văzut din întâmplare în newsfeedul de Facebook. Cu atâtea festivaluri de jazz în România, poate îl aduce cineva și pe la noi.

8. Last but not least, Robbie. Că mi-e dor de plecat la drum, iar melodia asta e perfectă pentru călcat pedala de accelerație.

Write A Comment