culturALE

Frumos cultural 3-9 iulie 2017

Pinterest LinkedIn Tumblr

Descoperă povești gastronomice prin abonare la newsletterul
UMAMI Moments

Dragă Oana,

Ce-ar fi să-ți faci timp săptămâna asta pentru niște program cultural? Știu că nu te poți dedubla, dar poate încerci. Altfel, funcționează cumva în loc de program cultural fizic și opțiunea See First de la Facebook, măcar virtual să mergi în toate locurile respective.

Prin București …

Azi e ultima zi a expoziției PROTEST curatoriată de cei de la Funky Citizens la M60. Poate vrei să bei un cappucino acolo în timp ce caști gura la fotografii. Detalii, aici. 

De azi începe jazzul și la București. Și-i gratuit. Și-i poate cel mai fain program cultural bucureștean din săptămâna asta. Bucharest Jazz Festival aduce niște super vedete și au program pentru copii, ceea ce mă bucură nespus. Detaliile, aici.

Încă rulează în cinema Despre trup și suflet. Am scris și pe Facebook, scriu și aici, dacă nu vă place, returnez eu banii de bilet dacă nu place. Pe bune. Detalii aici.

La Muzeul Cotroceni este o expoziție de evantaie de epocă. Cât de bine să potrivește cu vremea de afară. Detalii aici.

Vineri este Pre-ANONIMUL la ARCUB. E must see & must go, atât la pre-festival, cât și la festival, dar despre asta promit să povestesc în curând mai mult, căci am o poveste absolut frumoasă despre asta. Detalii aici.

Pe 8 iulie, sâmbătă, se întâmplă Swimathon București. Oameni faini înoată pentru cauze faine. Mă înclin cu tot repectul! Detalii, aici.

Tot pe weekend, dacă rămâi în București (deloc probabil), la Grădina Botanică pare că se întâmplă ceva hipsterish-frumos. Cel puțin vizualul arată bine, după umila mea părere. Detalii, aici.

Prin țară …

La Sibiu începe o treabă foarte faină, se numește Sibiu International Street Art Festival. Băieți, grafitti, artă. Iar la sfârșitul săptămânii, niște ateliere faine, printre care unul ținut de Filip, cel care din când în când mai desenează bicicletele la Pegas. Detalii aici, dacă vă găsiți prin Sibiu la sfârșit de săptămână.

Jazz d-ăla fain o să fie la Gărâna. Nu, nici anul ăsta n-ajung, dar mă bucur că mulți oameni dragi mie o să meargă și o să mă bucur de bucuria lor. Pentru sufletul meu, îmi pare tare, tare, tare rău că ratez Hà Nôi Duo, care sună absolut minunat și de care am aflat cu ocazia acestei ediții de Gărâna. Pe ei îi puteți asculta aici. Detalii aici despre festival.

Avem și Neversea în program. Weekend la mare cu festival inclus. Cumva fain. Nu neapărat program cultural, dar pe aproape. Detalii aici.

Dar pe tine sfârșitul de săptămână te găsește la Buzău, la BUZZCEE. Niște oameni faini (de fapt, niște prieteni), aduc filmul și mai spre colțul ăsta de Românie cumva privat de happenings culturale. Dar mai povestim despre asta curând.

Pe la alții …

La vecinii sârbi e EXIT. E Hardwell în lista de headlineri. Suspin.

Faină săptămână. Fain program cultural.

PS: poza de la Art Safari de anul trecut. Fain tricou.

Sharing is caring:

Write A Comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial