Friendly disclaimer: n-am nicio treabă cu tenisul, nu consum decât comentariile meciurilor de pe platforma  www.treizecizero.ro

Descoperă povești gastronomice prin abonare la newsletterul
UMAMI Moments

Din spatele ecranului meu văd o bucurie majoră pentru fiecare victorie a Simonei Halep. Citesc doar www.treizecizero.ro pentru că este unul dintre puținele produse jurnalistice nișate care face o treabă impecabilă și doar așa sunt la curent cu victoriile și înfrângerile Simonei Halep. Din nou mulțumesc BRD-ului pentru că există și sprijină astfel de proiecte. D-aia le sunt client, dar despre asta într-un articol.

Ce am învățat astăzi de la Simona Halep?

DEMNITATE. Trebuie să-ți cunoști valoarea ca să ceri exact cât consideri tu că meriți. Și să nu faci niciun compromis. Asta m-a învățat astăzi Simona Halep referitor la rochia ei fără de logo de la Australian Open 2018.

It’s why, early on in her epic three-set semi-final win over Angelique Kerber on Thursday, Halep wore a black visor with the Australian Open logo on it.

The same visor can be picked up at the Melbourne Park gift shop.

Ca de obicei, s-a împărțit internetul în două că are sau n-are echipă pregătită de marketing. Eu zic nici că se putea mai bine. Numărul 1 mondial se dobândește cu multă muncă și extrem de multe sacrificii. Nouă ni se pare că Simona e a noastră și ne mândrim cu ea, însă așa cum am mai spus-o de nenumărate ori, e doar meritul ei și a familiei care a putut s-o susțină financiar pentru a practica acest sport care nu-i ieftin deloc.

Brands of the world, cam asta-i atitudinea. Vrei numărul 1 mondial pe bune, scoți cașcavalul. Iar gestul Simonei Halep ar trebui să fie o palmă peste ochi pentru toți oamenii de marketing care investesc bani în toate non-valorile și “influencerii” cu speranța că o să vândă (doamne ajută să și vândă), iar la negocierile cu adevăratele valori se așteaptă să li se accepte orice, doar pentru că ei sunt brandul. Ce să vezi, mai primești și lecții din astea. Doar că elita asta etichetată cu “cel mai bun din lume” e destul de mică numeric. Însă lecțiile sunt cu adevărat de neprețuit.

Ce am mai învățat astăzi de la Simona Halep?

Că unele colaborări se termină cu zâmbetul pe buze. Și mesaje de mulțumire. Oameni suntem.

Mulțumesc, Simona!

Foto: Australian Open

 

1 Comment

  1. Pingback: Primul 10 - IdeiRoșcate

Write A Comment