A mai trecut un noiembrie comercial: Black Friday românesc, Black Friday americănesc, Cyber Monday, Giving Tuesday. Și pentru prima dată, simt că am făcut niște investiții, nu niște cumpărături. Dar să vă povestesc.

Descoperă povești gastronomice prin abonare la newsletterul
UMAMI Moments

În periplul celor 31 de zile de vacanță din august 2017, am găsit modelul de business pe care mi-l doresc pentru mine ca viitor antreprenor. Doar că de la idee la business mai sunt niște pași, iar unul foarte important este reprezentant de partea de educație a mea în domeniu. Așadar, am început să investesc în mine, lucru pe care îl uitasem. Sau l-am ignorat. Și vă zic că nu-i ieftin deloc. Vorbesc de un business cultural, care are legătură cu artiștii contemporani și arta contemporană, dar detaliile poate le prezint cu altă ocazie.

Așadar, am așteptat ca și când Black Friday pentru a achiziționa următoarele:

  • o serie de cărți de artă de pe Book Depository. În medie, cărțile le-am achiziționat cu un discount de -30%, iar la întreg coșul de cumpărături am economisit 115 euro.
  • o serie de cursuri de pe Udemy despre artă. Nu știu dacă le-aș fi achiziționat la preț întreg, dar zic că am avut parte de un good bargain, plătind doar 10 euro/ curs – ceea ce înseamnă că am economisit 135 dolari, pentru:

Digital Nomads. Your Artist Bio & Sell Your Art in Galleries

A Complete Guide: Art Gallery Management & Exhibition Design

Get Your Artwork Exhibited: How to find, pursue and create exhibition opportunities for your work

Modern Art in 1 Hour

  • un bilet de intrare la Royal Academy of Arts pentru Dali/Duchamp Exhibition – 0.99 cenți am dat pe bilet 🙂

Acum că m-am lămurit și cu promoțiile și good deals – chiar simt că am făcut niște investiții deștepte din vârful patului practic, vă mai rog doar să mă ajutați cu materialele informative din zona artelor contemporane. Dacă vă trece prin fața ochilor ceva despre subiect, ajutați-mă cu un link. Mă interesează tare mult un curs de management cultural și un curs despre curatoritat artistic.

Mulțumesc!

 

 

Write A Comment