Wine and dine

Gastro-urban 17-19 septembrie: invitație la Moara de Hârtie și Ceramica de Nocrich la Muzeu-Atelier Școala de la Piscu

Pinterest LinkedIn Tumblr
Dacă nu aveți planuri de weekend, am eu pentru voi o invitație la Moara de Hârtie, mai exact la un eveniment cultural pescăresc și la Ceramica de Nocrich, o demonstrație care are loc la Muzeu-Atelier Școala de la Piscu.

La Moara de Hârtie, care se află la Comana, foarte aproape de București, are loc deschiderea bucătăriei din Dealu Morii. În cadrul acestei campanii una dintre recompense a fost o masă pescărească preparată în fața participanților de pasionatul Teodor Hossu-Longin, va pregăti în fața participanților un borș de pește și o rețetă tradițională din Delta Neajlovului cuprinsă în cartea ̦ ̦ ̦ ̆, iar bucătăresele noastre vor completa festinul cu pâine de casă și ceva plăcinte. Vom avea vin și siropuri de la Mănăstirea Comana.

Evenimentul caritabil se va desfășura pe Dealul Morii din Comana, sâmbătă 18 septembrie 2021, începând cu orele 18.00. Participanții vor primi şi – ̦ ̦ ̦ ̂, o realizare tipografică de excepție.
Desigur că vă invităm și la un tur ghidat al Ansamblului Moara de hârtie – Satul meșteșugurilor.

Costul experienței este de 280 de lei pentru 2 persoane și include participarea la eveniment și cină, turul ghidat al Ansamblului Moara de hârtie și o carte-album cu autograf. Dacă nu doriți cartea cu autograf costul este de 180 de lei pentru 2 persoane. Costul pentru o persoană este 190 de lei dacă doriți și cartea cu autograf sau 90 de lei dacă doriți doar să participați la eveniment.

Organizatorii vor înscrierea prealabilă la echipa@moaradehartie.ro sau la 0784266262 până pe 17 septembrie 2021. Detalii aici.

Cei de la Ceramica de Nocrich din Sibiu urmează să aibă încă o serie de demonstrații la Muzeu-Atelier Școala de la Piscu: sâmbătă și duminică, orele 11-17. Olarul Csaba Balint va face demonstrații și va lucra cu adulții – Nadia Codreanu – coordonator proiect va povesti la orele 15,30 despre revitalizarea ceramicii de Nocrich. Obiecte din atelierul de la Nocrich la vânzare.
În rest, program obișnuit – vizită și ateliere pentru toți – olărit, pictură, linogravură. Informații detaliate aici: http://muzeu.piscu.ro/info-si-ateliere/
Și dacă nu mergeți la niciunul dintre evenimente, las aici lista cu locurile noi din oraș, poate totuși vă face cu ochiul ceva.
Sharing is caring:

2 Comments

  1. Buna ziua, mulțumim pentru promovare. Aici Școala de la Piscu. S-au amestecat nițel informațiile. La Muzeu-Atelier Școala de la Piscu program obișnuit de vizită 11-17. Olarul Csaba Balint va face demonstrații de olărit pe toată durata de vizitare. Se pot lucra atelierele obișnuite ale muzeului – olărit, pictură, gravură. Informații aici: http://muzeu.piscu.ro/info-si-ateliere/. Sâmbătă Muzeul va găzdui și evenimentul celor de la Art& Conservation Support cu ateliere gratuite pentru copii în aer liber. Informații aici: https://pippincelcurios.ro/2021/09/14/prietenii-lui-pippin-cel-curios-isi-dau-intalnire-la-piscu-18-09-2021/. Va fi și Ceramica de Nocrich pe tarabă. Vă așteptăm cu drag.

Write A Comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial