România de poveste

Românii la piscină

Pinterest LinkedIn Tumblr

Se dă loc în paradis cu piscină inclusă. Și grup gălăgios de băieți, vreo cinci, 25-30 de ani, care pronunță “băga-mi-aș pula” o dată la 30 secunde. Nu comentez despre săriturile tip bombă care împrăștie apa în toate părțile. Nici râsetele extrem de sonore. Nici măcar de faptul că atunci când aleargă se mișcă tot pontonul.

Însă m-a scos din sărite atitudinea lor cu privire la rugămintea la normalitate. A venit tipul de la security să le zică frumos că mai sunt și alții la piscină, plus mulți copii, și ar fi drăguț să fie mai rezervați.

Reacția lor: suntem brigada scandal. N-aveam cum să mergem undeva și să nu se ia lumea de noi. Băga-mi-aș pula, e tot timpul la fel.

Pentru ei, asta e normalitatea. Nu iau des contact cu realitatea, dar când mă lovește, doare. Și ăștia au drept de vot. Din păcate.

Ps: ultima dată când am asistat la multă poluare fonică pe bază de pulă, eram într-un tren spre Brașov.
L-am rugat pe respectivul să se dezbrace să vedem despre ce este vorba, dacă tot o invocă așa des. În primă fază s-a blocat, apoi a tăcut vreo câteva minute. Apoi, frecvența de 30 de secunde a crescut la 10-15 minute. Atunci am simțit că am câștigat o mică bătălie, acum mi-e doar teribil de greață. Am renunțat la rolul salvatorului de ceva timp. Și-i bine, cumva.

 

 

Write A Comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial