bucurEȘTI

Pauza din centru: Beans & Dots

Pinterest LinkedIn Tumblr

Într-o zi minunată de miercuri, cu 20+ grade în termometru, mi-am dat voie să savurez un long black  într-un răgaz de 20 minute la prânz, între conferințe, întâlniri, emailuri, to do lists și urgența de a fi efectiv la birou. Și bine am făcut.

Beans&Dots Bucharest

La Beans & Dots e o energie bună, e o liniște faină, e o lumină extraordinară și mai mult decât atât, e muzica fix cum trebuie, iar servirea absolut impecabilă. Locul e decorat minimalist și are un aer nordic. Iar surpriza este că tot acolo găsești și un mic magazin de produse aproape unicat – semne de carte, căni, bijuterii, haine de designer.

Iar cafeaua … oh, well, dacă sunteți cunoscători, trebuie să știți că e The Barn. Berlinezii sunt absolut geniali, i-am descoperit într-o iarnă la Londra, apoi și la Paris, acum la București.

N-am mâncat niciun desert, încă, dar toată lumea laudă cheesecake-ul. Poate data viitoare.

Nota 10+ și pentru colecția de reviste de artă/cultură, cât mi-am savurat băutura, m-am delectat puțin cu  The Travel Almanac. Și tot 10+ pentru faptul că orice comanzi vine la pachet și cu apă plată din partea casei, o raritate prin București.

Meniul arată cam așa:

 

Beans&Dots Bucharest

Apropo, au și  meniu de vară, după cum am văzut la ei pe Facebook:

Beans&Dots Bucharest

Unde: Palatul Universul, Str. Ion Brezoianu 23-25, etajul 1.

Pozele cu meniul sunt de la ei de pe Instagram. Follow here. 

Sharing is caring:

Write A Comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial