Artsy

Mărțișoare 2023: idei de Mărțișor sustenabil

Pinterest LinkedIn Tumblr

E vreme de Mărțișor, și sincer vă spun că nu știu când s-a făcut martie. Parcă ieri glumeam că era 17 ianuarie și pe blog apăruseră căutări despre Mărțișor.

Mărțișor la târgurile din București – deschise în acest weekend:

Recomandări de Mărțișor sustenabil:

  • Mărțișoare din plante/semințe disponibile la  MioBio Shop, la De Neagra (la Mezanin Market, OTOTO și MȚR)sau Altrntv – unde au și multe variante handcraft.
  • BaKings au Mărțișoare comestibile, adică bezele, macarons și biscuiți. Și bomboanele Bucuria vin sub formă de Mărțișor, mă tot urmărește reclama lor.
  • Mă ghindesc la tine – plăntuțe suculente sau tot felul de alte Mărțișoare vegetale (la Dichisar și la Impact Hub)
  • Mărțișoare din lână, la Lână Vie (la MȚR), sau broderie la Za.da (comandă doar online).
  • Cărțisoarele de Autor de la Moara de Hârtie (disponibile la Cărturești și Librăriile Humanitas)
  • Mărțișoare făcute de comunitatea din Valea Mare cu sprijinul Centrul FILIA (se trimit prin curier sau cu ridicare de la sediul FILIA din zona Piața Muncii).

Recomandări de Mărțișor sustenabil DIY

Am găsit o listă de 11 idei de la Green Report – e încă duminică, cred că ne putem juca creativ cu ideea de Mărțișor handmade de către noi. O altă listă e pregătită de Adelina, aici.

Descoperă povești gastronomice prin abonare la newsletterul
UMAMI Moments

Dacă ați ajuns până aici cu lectura despre unde/cum vă găsiți Mărțișoare faine, vă mai rog ceva: chiar dacă voi cumpărați sau nu mărțișoare de la artizanii locali menționați de mine în articol, dă-ți-le măcar un like pe social media. E vorba de muncă manuală și de mult timp investit și eu cred că merită măcar un like ca un mic semn de apreciere.

Photo credits: cele din articol sunt de pe platformele de social media ale artizanilor. Imaginea de deschidere: image by pikisuperstar on Freepik

Sharing is caring:

Write A Comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial