Delicii

Client service Madame Pogany

Pinterest LinkedIn Tumblr

Disclaimer: sunt gurmandă, mănânc cantități industriale de orice, atât timp când îmi place gustul. Sunt fan bucătărie românească și aș mânca oricând sarmale și ciorbă. Dacă ceva nu-mi place, nu mai calc pe acolo. Și da, las review-uri pe TripAdvisor. 

Disclaimer2: Anul acesta mi-am propus să fiu mai mult pe pozitiv și să laud toate brandurile care fac lucruri faine și pe cele cu care interacționez direct și-mi place ce descopăr.

Lucrez în clădirea de birouri de lângă Madame Pogany, ceea ce face ca acest bistro-restaurant-club să fie una dintre opțiunile de luat prânzul. Apoi, ajută mult faptul că terasa este inundată de soare. E o pauză în zi foarte faină. Meniul lor de prânz este tot timpul delicios, iar cantitățile sunt foarte mari. Și mi se mai pare că mereu fac un balance bun între mixurile din farfurie. Plus, servesc din partea casei apă cu lămâie, o practică deloc uzuală în restaurantele din România. Și prețul e în regulă, 21 RON, iar servirea în majoritatea cazurilor este impecabilă, nu îmi amintesc să fi avut vreodată vreo nemulțumire. Din contră.

Ieri am luat prânzul cu o colegă la ei, iar felul doi din meniu s-a terminat, așadar timpul de așteptare a fost puțin mai lung decât în mod curent. Pe lângă faptul că s-au scuzat de multe ori pentru întârziere, ne-au adus flori și desert din partea casei. Nu-mi venea să cred. Ajungem să ne uimim de normalitate. Oare oamenii ăștia unde au învățat client service?

Sunt oricum clientul lor, eram și înainte să lucrez în această zonă, veneam destul de des la petrecerilor lor. Doar că de acum o să-i consider prima opțiune pentru prânz.

Chapeau, Madame Pogany!

Photo: Facebook Madame Pogany

 

Sharing is caring:

Write A Comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial