31 de zile de vacanță

31 zile de vacanță: ai grijă ce îți dorești

Pinterest LinkedIn Tumblr

Sunt Oana și sunt o persoană destul de norocoasă. Bine, spre foarte norocoasă. Norocul ăsta unii zic că-i de la zodie, alții zic că mi-l fac cu mâna mea. Eu doar susțin că de vreo cinci ani sunt omul potrivit la locul potrivit. Și pentru că-s ușor de citit, și din scris și în real life, atrag lângă mine niște super oameni. Și se întâmplă niște chimie bazată pe sinceritate.

Descoperă povești gastronomice prin abonare la newsletterul
UMAMI Moments

Ce-i cu introducerea despre mine? M-am trezit mai norocoasă decât m-am culcat. Realmente. M-am trezit într-o imensitate de pat cu multe perne. Puf de prințesă cât se poate. Cum am reușit asta? Om drag apărut recent în viața mea m-a trimis aici, la Sky Blue Hotel & Spa să mă relaxez. Desigur, în teorie pare simplu, cu practica e mai greu. Dar să încep cu lucrurile simple, somn & mâncare.

Și din același meniu de prințesă și room service pe măsură. Încă #sub30, e prima dată când primesc micul dejun la pat, una dintre chestiunile de pe wishlist-ul personal. Bine, în capul meu trebuia un homemade breakfast și miros de cafea care să te învăluie ca în reclama de la Jacobs, dar e minunat și așa.

Room service Sky blue Hotel & Spa
Room service Sky blue Hotel & Spa

Vă rog eu mult, aveți grijă de visele voastre. Devin realitate, mai devreme sau mai târziu.

PS: vă mai povestesc eu pe parcurs ce se întâmplă aici la Sky Blue Hotel & Spa, dar dacă nu mai aveți răbdare, citiți la  Cristina Bazavan care a fost deja aici.

CE-I TREABA ASTA CU 31 DE ZILE DE VACANȚĂ?

După ce m-am uitat cam de zece ori pe repeat la filmulețul cu păsările flamingo care sunt practic domesticite într-un paradis pe numele lui Aruba, mi-a venit ideea să propun 31 de idei de vacanță, câte una în fiecare zi până la finalul lui august. De ce?

Cel mai sincer răspuns este că îmi lipsește disciplina scrisului zilnic căci nu mai lucrez full-time pentru o publicație. Al doilea motiv este că în ultima vreme am uitat să visez. Nu am mai făcut niciun plan pentru nicio vacanță. N-am mai citit nicio carte de beletristică cu tematică de vacanță/călătorii. Al treilea și cel mai pertinent motiv este că eu călătoresc destul de mult, atât în țară cât și în străinătate. Poate unele din experiențele mele sunt utile și celorlalți. De altfel, primesc destul de des întrebări despre lucruri de făcut/locuri de vizitat de la prieteni reali și virtuali care știu că am fost în orașe de interes pentru ei.

Acestea fiind spuse, poate îmi iese. Nu poate, sigur îmi iese.

 

Sharing is caring:

Write A Comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial