Home / bucurEȘTI / Zurgălăi de fapte bune

Zurgălăi de fapte bune

De pe la început de decembrie, orașul nostru capitală a devenit din ce în ce mai aglomerat. Pare-se, e o grabă justificată de goana după cadouri pentru Crăciun. Dar dacă ne-am opri o clipă? Dacă ne-am oferi un răgaz spiritual?

Prietenele mele de la Merci Charity Boutique organizează deja tradiționalul concert de Crăciun la Catedrala Sfântul Iosif, vineri, 16 decembrie, de la ora 19.00. În cazul în care n-ați fost până acum, poate e timpul să vă bucurați de acustica impresionantă a edificiului. Totul se întâmplă sub bagheta lui Voicu Popescu, iar magia durează o oră, nici prea mult, nici prea puțin, cât să ne calmăm, să ne bucurăm și să intrăm în spiritul Crăciunului.

Aș vrea tare mult să veniți pentru că eu știu cât de benefică e muzica pentru minte, corp și suflet. Și mai mult decât atât, biletul de intrare care-i sub formă de donație sugerată de 15 lei înseamnă un ajutor pentru programul Zâna Merciluță.  “Zâna Merciluță” înseamnă tratament stomatologic pentru copii cu diferite afecțiuni oncologice dar și copii cazuri sociale. Prin achiziționarea unui unit dentar mobil, Zâna Merciluță prin doctor Ana Maria Rusa și doctor Răzvan Paraschiv, poate merge și în spitale pentru a trata copiii bolnavi dar și într-o caravană prin sate, unde lipsa unui cabinet stomatologic face ca mii de copii să sufere din această cauză.

Iar dacă n-aveți răgaz să veniți vineri la concert, poate filmul Le Nouveau care se va proiecta la Institutul Francez miercuri, pe 21 decembrie, de la ora 18.30, poate ține locul tradiționalei seri de film la cinema. La proiecție, criticul de film Irina Margareta Nistor va fi prezentă, iar biletul este tot pe bază de donație, valoarea propusă fiind 15 lei.

Programul complet e mai jos:

Merci Charity Boutique
Merci Charity Boutique

Dacă timpul și programul nu se potrivesc cu datele stabilite deja de Merci pentru Zurgălăi de fapte bune, măcar aruncați o privire pe siteul fetelor, la www.ateliermerci.ro. Aici găsiți și un shop online cu haine și accesorii tailored-made în atelierul Merci – colecția Port cu mine o faptă bună, iar banii se duc tot către programul Zâna Merciluță. Eu am deja trei rochii de la Merci (una-i prezentată mai jos din arhiva personală), un colier, un pandantiv și o adorabilă husă pentru laptop, care mi-e companion zilnic.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *