Idei roșcate de Oana Vasiliu

Cine-i Oana Vasiliu?

Când nu scriu pe Facebook ce mi s-a întâmplat peste zi și nu semnez rubrica culturală din Business Review, sunt un (mic) explorator în căutare de oameni, locuri, bunătăți, tradiții și în general tot ce-i frumos și mă face să zâmbesc. Mai cred despre mine că sunt suficient de norocoasă încât viața mă duce mereu în locuri potrivite cu oameni potriviți și mă transformă zi de zi într-o versiune mai bună a ceea ce am fost eu ieri. Încă #sub30, mă bucur de fiecare zi și trăiesc poate prea mult după dictonul carpe diem.

Când eram mică îmi doream să fiu musafir, fascinată fiind de niște ritualuri care mi-au rămas foarte vii în amintiri. N-am ajuns prea departe de visul meu, sunt de profesie jurnalist, jobul meu fiind o “locuire” temporară cu subiectul despre care scriu datorită documentării pe care mi-o impun să o fac pentru fiecare subiect. Din când în când, mai depășesc limitele și trec și în alte zone ale comunicării, dar nimic nu mă face mai fericită decât o poveste spusă de un interlocutor pasionat de ceea ce face.

Cred foarte tare în puterea educației, de aceea sunt destul de activă în câteva ONG-uri care ajută la schimbarea mentalităților și la transformarea României într-o țară mai bună.

Ce-i cu www.ideiroscate.ro?

Oana Vasiliu avea nevoie de un loc de joacă doar al ei, unde ideile ei să-și găsească o altă bucățică de internet. Mai departe, vom vedea.

bucurEȘTI – pentru că-i acasă, locul unde mă bucur (că) este și pentru că orașul vibrează atât de frumos în cele șapte zile pe săptămână, 24/24.

politiCĂ – pentru că nimeni nu-i perfect, așadar am dezvoltat o pasiune pentru politică, mai exact politica internațională.

marCOM – pentru că de bine de rău, e industria în care activez. Și COM sună atât comercial, cât și global, dar mai ales comunicațional.

bon VIVANT – pentru că îmi place să cred că sunt un călător atipic, care TRĂIEȘTE momentele și vrea să adune în același loc poveștile despre mâncare, băutură și locuri.

culturALE – pentru că ideile roșcate ALE Oanei au ca bază analize pe teme culturale.

De ce idei roșcate?

Idei roșcate a apărut într-o seară, la un vin, cu niște prieteni cu care povesteam despre jurnalism și alți demoni. Mi-a plăcut cum suna, așadar mi l-am asumat. Folosesc #ideiroșcate de câte ori îmi vine vreo idee de articol, analiză, reportaj, interviu, care ar putea să fie interesant/ă pentru publicul care încă mai consumă mass-media.

Cum mă găsești?

Sunt destul de social media friendly, însă un email e mereu binevenit. Folosește cu încredere oana@ideiroscate.ro


About


'Idei roșcate de Oana Vasiliu' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.